Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerd meg a Lazurán festékcsalád kínálatát!

A Lazurán festékcsaládban minden olyan terméket megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy beltéri fafelületek szépek és ellenállóak legyenek. A fából készült tárgyak, padlók ugyanis különleges bánásmódot igényelnek, amihez többek között az is hozzátartozik, hogy nem használhatunk rájuk akármilyen festékeket, alapozókat, lakkokat.  

 

Mit kínál a Lazurán márka? 

Számunkra nagyon fontos, hogy kizárólag olyan festékeket, felületkezelőket és lakkokat kínáljunk a vásárlóknak, amelyek minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásaiknak. Ennek megfelelően gondosan válogattuk ki azokat a festékmárkákat, amelyeknek a termékeit megtalálod nálunk. A Lazurán márka 100% garanciát ad a minőségre, ami azt jelenti, ha ezekkel a termékekkel dolgozol, akkor maximálisan elégedett leszel a végeredménnyel. A márka védjegyét viselő termékek kifejezetten a fa védelmére, kezelésére, színezésére lettek kifejlesztve.

A selyemfényű vagy a magasfényű Lazurán lakkot például univerzálisan használhatod bárhol, ahol fából készült tárgyakat szeretnél lakkozni. Kiválóan alkalmazható lambériákra, polcokra, korlátokra, sőt, még pácolt felületek lakkozására is jó. Ha faanyagokkal dolgozol, akkor az is nagyon fontos, hogy megvédd a különböző rovarokkal, illetve gombákkal szemben. Ez esetben remek megoldást nyújt a Lazurán univerzális faanyagvédőszer, ami gyorsan és hatékonyan tapad meg a fa rostjaiban. A festékcsalád termékei között akkor is megtalálod, amit keresel, ha vékonylazúrra vagy fára használható alapozó festékre van szükséged. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Lazurán Lazurán festékek
Az oldal tetejére