Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Innovatív összetételű vízszigetelő spray

Amikor az otthonunk vagy más épület állapotának megőrzéséről van szó, kiemelten fontos a szivárgások és repedések hatékony kezelése, ami vízszigetelő spray alkalmazásával is lehetőséges. Kiváló megoldást kínál ezeknek a problémáknak a megelőzésére és kezelésére. Ez az innovatív gumis tömítő bevonat azonnal tömíti és lezárja a szivárgásokat, így megálljt parancsol a nedvességnek.

A vízszigetelő spray egyik legfontosabb jellemzője a rugalmasság. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a terméknek, hogy alkalmazkodjon a hőmérsékleti ingadozásokhoz és az eltérő alapanyagú illesztésekhez, biztosítva a tartós és hatékony tömítést. Az egyrétegű bevonattal a vízszigetelő spray még hatékonyabb védelmet nyújt a szivárgások ellen, így hosszútávon garantálja az épület és a felület állapotának megőrzését.

A legjobb tulajdonsága a gyors hatás. Az alkalmazás után azonnal tömíti és lezárja a repedéseket, így a szivárgások elleni védelem azonnal érvényesül. A tömítő spray alkalmas a többféle felületen való használatra, például fémekhez, műanyagnál, PVC-nél, betonnál stb.

A vízszigetelő spray használata egyszerű 

Miután a tömítő spray megszáradt, a felület festhető, így lehetőség van az alkalmazást a környezethez és a stílushoz igazítani. Ideális választás a napfénytetőkön lévő repedések és szivárgások kezelésére. Továbbá, hatékony megoldást nyújt a szellőzők, lefolyók, légcsatornák és esőcsatornák szivárgásainak megszüntetésére is. Alkalmas kisebb alapzati repedések tömítésére, így megelőzhető a víz és nedvesség behatolása, ami a téli fagy során komoly károkat képes okozni a felületben.

Az oldal tetejére