Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igazán széles a Héra festék kínálat

A lakásfelújítással kapcsolatos ötletek és ezekkel együtt a Héra festék többnyire olyankor kerül elő, amikor az ember többet tartózkodik otthon és feltűnik, hogy ideje volna már új színt kapjanak a felületek. Számtalan olyan hely van egy házon belül és kívül egyaránt, amit árnyalni lehet.

De önmagában a szín még nem minden. Legyen szó a háló- vagy a fürdőszoba falairól, mennyezetről, lábazatról, homlokzatról, mindenhová másféle termékre lesz szükség. Ami viszont jó hír, hogy a Héra festék széles kínálatában garantáltan megtalálod azt, amit keresel, mind az árnyalatok tekintetében, mind a speciális tulajdonságok színterén. Lássunk néhány példát ezekre!

Egyedi Héra festék típusok

Ha már festés, akkor megéri bentről haladnod kifelé, ezért első körben bátran aknázd ki a Héra Ceramic speciális képességeit! Ez a Héra festék hidrofób alkotórészeket tartalmaz, amivel vízlepergető felületet hoz létre. Mikrokerámia-gyöngy alkotóeleminek hála, rendkívül ellenálló és tartós. Nem gátolja a pára áteresztését, ezzel gondoskodva a falak szellőzéséről. Azon túl pedig, hogy extra dörzsálló, még hipoallergén is. A konyhába és fürdőbe igazán remek választásnak számít. De lépjünk ki az ajtón és nézzük meg, hogy melyik alkalmas az alap védelmére! Az időjárási szélsőségekkel szemben fontos hatékonyan fellépni, amiben a Héra lábazatfesték tud segítséget nyújtani. A maximális fedőképesség mellett, megőrzi a felületek struktúráját, tartós, ugyanakkor nem gátolja a szellőzést semmilyen szinten. Régi és új felületekre ugyanolyan eredménnyel felhordható. Mindez pedig csak kóstoló volt a Héra festék teljes palettájából.

Tartalomhoz tartozó címkék: Héra festék Héra festék ára
Az oldal tetejére