Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Héra festékek az innováció hegyében

Kimagasló teljesítmény, forradalmi újítások, innováció - ezek azok, amik jellemzőek a Héra festékek legtöbb típusára. Legyen szó az ingatlanok külső részének vagy a belső felületeinek a felújításáról, mindenképpen megéri ezen márka képviselőit választanod, a kimagasló siker érdekében.

A választék óriási, a minőség garantált. Hihetetlenül széles színválasztékban merülhetsz el, amikkel könnyen kifejezheted az otthonod sajátosságát. Ugyanakkor, közintézmények, műemléképületek, ipari csarnokok falainak másolásához ugyanúgy megtalálhatod az alkalmas képviselőt.

Sajátos képességekkel bíró Héra festékek

A kínálat között méltán népszerű a mikrokerámia-gyöngy tartalommal felvértezett Héra Ceramic mosható falfesték. Az egyedi komponensek nagyfokú ellenállóságot biztosítanak a Héra festékek ezen kategóriájának, ami garantálja a hosszú élettartamot és rendszeres tisztíthatóságot. Mindemellett, a felület teljesen hipoallergén lesz, 72 óra elteltével. A kimagasló előnyökkel rendelkező piros tetős Héra festékek neves képviselője szintén a belterekben tud jól megmutatkozni.

A fedőképessége remek, mindenféle oldószertől mentes és könnyen hengerelhető. Ha mindez még nem lenne elég, akkor itt a forradalmi újítás a páraáteresztő szilikát kül- és beltéri festék képében. Ez öntisztuló nanotechnológiával van ellátva, ami egyértelműen a fejlődést képviseli. A párát átereszti, de teljesen víztaszító hatást nyújt, a levegőbe pedig semmilyen káros anyagot nem bocsájt ki. A Héra festékek sikerének kulcsa a folyamatos fejlesztésekben van, ami nem áll meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: Héra festékek minőségi Héra festékek
Az oldal tetejére