Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Héra Ceramic - minden, ami egy festéktől elvárható

A Héra Ceramic beltéri falfesték a belső terek újraértelmezésének kiváló eszköze. Ez az egyedülállóan ellenálló beltéri falfesték, a speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönheti egyedülálló tulajdonságait, amikkel új szintre emeli a falfestékekről eddig kialakított képet.

A kerámia technológiai alkalmazása a Héra Ceramic falfestékben lehetővé teszi, hogy a festék felszíne dörzsállóvó váljon, persze a száradást követően. Ennek köszönhetően, a felület foltmentesen tisztítható és könnyedén fertőtleníthető, ami ideális választás a háztartásokban, illetve a különböző egészségügyi intézményekben, ahol a gyakori használat és a tisztaság megőrzése kiemelt jelentőségű.

A Héra Ceramic ellenálló és kiemelten esztétikus

Nem csupán ellenállóságban jeleskedik. A termékben alkalmazott hidrofób alkotóelemek révén, a festék vízlepergető bevonatot képez, így extra védelmet biztosít a nedvesség és a pára káros hatásaival szemben. Ugyanakkor, az innovatív kötőanyag struktúrája kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít, ami hozzájárul a belső tér egészséges klímájának fenntartásához.

A használatával, a funkcionalitáson kívül, a vizuális élmény is fokozható. A festék hipoallergén, selyemmatt felülete exkluzív színvilágot kölcsönöz az otthonának. A Héra Ceramic színei élénkek és hosszantartóak, hogy a belső teret igény szerint átalakíthassuk és hozzáigazíthassuk a saját stílusunkhoz, hangulatunkhoz. Ezen előnyökből kifolyólag, kiváló választás az otthonunk felfrissítéséhez és hozzájárulhat a terekben érzett komfort és higiénia növeléséhez.

Tartalomhoz tartozó címkék: Héra Ceramic Héra Ceramic festékek
Az oldal tetejére