Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyorsabb és szebb munka vödrös glettel

Rengeteg érv szól a vödrös glett használata mellett. Az biztos, hogy alaposan megkönnyíti a szakemberek és a kevésbé szakavatott felhasználók dolgát egyaránt. Csak kibontjuk a vödröt és az anyag máris használható. Nincs szükség kevergetésre, ezáltal sokkal kevesebb anyag megy kárba.

Mert előfordulhat, hogy túl sokat keverünk ki egyszerre feleslegesen. Arról nem is beszélve, hogyha nem vagyunk elég profik és nem megfelelő állagúra sikerül az anyag. Ebből következik, hogy drasztikusan lecsökken a munkaidő, kiváltképp akkor, ha egyedül dolgozunk és nincs egy keverőember, aki folyamatosan a kezünk alá adja az anyagot.

Azért az sem utolsó dolog, hogy nem kell poros környezetben dolgozni, utána pedig az időt húzni a takarítással. A vödrös glett használatával mindig ugyanazt az állagot és minőséget kapjuk. A zsákos glettek továbbra sem fognak kikerülni a képből, hiszen ezekre ugyanúgy szükség van az alapozó munkálatok során. Ezekkel lehet egyenest csinálni a falból. Ezután következnek a vödrös glettek, amikkel igazán finom és sima felület alakítható ki.

Vödrös glett tökéletes gipszkarton falhoz

Ezek az anyagok már a szépészet kategóriájába tartoznak, mivel lehetővé teszik a tükörsima felületek kialakítását. Szaknyelven ezek a Q2, Q3, Q4 minősítésű felületek. Egyszerűen hamarabb elkészülhetünk a fallal, a végeredmény pedig kétségkívül önmagáért beszél. A minőségi gyártók, mint például a Baumit, folyamatosan figyeli a szárazépítészeti szakma alakulását és ehhez mérten készíti, fejleszti a termékeit.

Tartalomhoz tartozó címkék: Baumit vödrös glett vödrös glett
Az oldal tetejére