Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyors megoldást kínáló spray festékek

Sok olyan felület van a lakáson belül vagy kívül, ami igényli a törődést, például spray festékek bevetésével. A hagyományos, kenhető készítményekkel szemben, a szórható típusok egyszerűbb, gyorsabb kijuttatást tesznek lehetővé.

Ugyanakkor, ezen termékek használatánál sem szabad elfeledkezni az olyan feladatokról, mint a felületek alapos előkészítése. Ez teremti meg a tökéletes alapot a kiváló tapadáshoz. A spray festékek alapvetően kisebb kiszerelésűek, mint a legtöbb hagyományos társaik. Miért éri meg velük a munka? Főként azért, mert az apró szemcséknek hála, olyan helyekre is könnyen eljut a fedőanyag, ahová ecsettel, hengerrel nem lehetne eljuttatni. Érdemes tehát kéznél tartani akár több dobozzal belőle.

Spray festékek széles kínálatban

Egyedi kínálatunkban igen nagy választékot találsz a spray festékek között. Van itt minden, amire csak igényed lehet, legyen szó a kerítés felújításáról vagy a kocsi karosszériájának kijavításáról. Ezeken kívül, fluoreszkáló akril szórófestékre is pályázhatsz a Maston neon jóvoltából. Ez a bevonat megtapad a fém-, fa-, üveg-, kövön, kerámián, kartonon, sima papíron és a műanyag felületeken, ugyanolyan hatékonysággal.

A lakáson belül is sikerrel alkalmazhatod a Maston magas fényű dekorációs festéket. Még üvegre és más mesterséges felületekre is feltapad. Ahogy véget ér a téli időszak és ismét beköszöntenek a meleg hónapok, akkor máris előkerülhet a Dunaplaszt spray festékek kerítésre szórható változata, ami tartós bevonatot és gyors száradást garantál. De itt még nincs vége a sornak! Ismerd meg a teljes palettát!   

Tartalomhoz tartozó címkék: spray festékek spray festékek ára
Az oldal tetejére