Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fokozza a hangulatot a kültéri falfesték

Amikor cél egy kellemes környezet kialakítása, akkor nem elég csak a belterekre gondolni, mert a kültéri falfesték alkalmazása legalább olyan fontos. A tetőn található cserép színét mindig igény szerint választhatod meg, akárcsak a homlokzat vagy a lábazat sajátos árnyalatait.

A nyers betonfelületek általában szürke árnyalatban tetszelegnek, ami elég lelombozó lehet. Érdemes ezt feldobni némi színnel, amihez a kültéri falfesték segítségét kell igénybe venni. A kínálat igen széles, több tekintetben. Válogatni lehet a fényes, matt, diszperziós, mészfesték típusok között egyaránt. A felmerülő igények és a már festett felületek harmóniájára kell koncentrálni, ezért körültekintően kell választani.

Könnyen felhasználható és tartós kültéri falfesték

A végső simítások általában olyanok, amit már bárki el tud végezni. Voltaképpen nem sok egyéb teendő van egy jól elkészített felülettel, mint arra hengerrel, ecsettel, esetenként géppel felvinni az utolsó réteget. A kültéri falfesték, mivel közvetlenül kapcsolatba kerül a természeti hatásokkal, mint amilyen az erős ultraviola sugárzás, eső, hó, szél és az általa szállított porszemcsék, ezért döntő, hogy tartós legyen. Amíg a régebbi típusok elég gyorsan fakultak és ezért rendszeresen újítani kellett, addig a továbbfejlesztett változatok már éveken át ugyanazt a hatást adják. A tervezők arra is figyeltek, hogy a bevonatok ne zárják el a pára útját, így a falak képesek lélegezni, ezzel csökkentve a benti penészedés esélyét, miközben egyenletesen lefedik a fal minden pontját. A tökéletes végeredmény magától értetődő.

Az oldal tetejére