Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémfesték többféle kivitelben

Sokan ott rontják el, hogy a fémfesték használata előtt nem készítik elő megfelelően a felületet. Vagyis az utolsó lépéssel kezdik és egyben zárják is a festés folyamatát, ami bizony komoly hiba a végeredmény szempontjából. Ezzel ugyanis az a probléma, hogy a nem megfelelően előkészített felületen hamar repedezni kezd, majd lepereg, még akkor is, ha egy minőségi és időjárásálló változat került felhasználásra.

 

Az alapozás mindennek az alapja

A Trinát fémfesték, rendeltetésszerű használat mellett, hosszantartó védelmet biztosít, esztétikus megjelenéssel. Ehhez viszont elmaradhatatlan a fémfelületek ún. nem tapadó szennyeződésektől való megtisztítása. Ilyenek a rozsda, a por, a pattogó festékréteg és a zsír. A beltéri használat esetében nem igazán kell tartani attól, hogy ismét rozsdásodni kezd az újrafestett fémtárgy, hacsak nem valamelyik vizes helyiségben kap helyet, mert így megvan rá az esély. A kültéri használat viszont komolyan próbára teszi a fémfestékek minden változatát. Érdemes az első réteget korróziógátló alapozóval kezdni, amilyen a vízbázisú Trinát Aqua. A száradása gyors és a kellemetlen oldószer szaga miatt sem kell aggódni. Következhet a közbenső festés, amihez használhatunk Trinát, Univerzális, Mester vagy szintén Aqua alapozót. A végső rétegként a vízlepergető hatású Trinát Kolor remek választás.

A fémfestékek sokféle kivitelben szerepelnek a kínálatban, például spray formájában, illetve a kettő az egyben változatok is megtalálhatóak, amelyek felvihetőek közvetlenül a rozsdára. Ilyen az alapozót és fedőfestéket magába foglaló Trinát Metal oldószeres festék.

Tartalomhoz tartozó címkék: fémfesték fémfesték vásárlás
Az oldal tetejére