Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fém festék sokféle színben

Széles körben elterjedt a fém festék használata, mivel olyan anyagnak számít, ami tartós bevonatot képez, a fémfelületek mellett, a fán vagy a kemény PVC-n is. Ebből következik, hogy igen széles a felhasználási köre ezeknek a termékeknek, amiket zománcfestéknek is szoktak nevezni.

Az egyszerű alkalmazás és a tartós végeredmény garantált egy minőségi változat esetén. Viszont ez csak akkor lehetséges, ha fokozott figyelmet szentelünk az adott felület előkészítésének, ami főként annak a megtisztításában merül ki. A különféle szennyeződések, zsír, por, rozsda eltávolításával jelentősen növelhető a fém festékkel bevont felületek tartóssága. Aki ezzel kíván dolgozni, annak nem kell attól tartania, hogy lecsepeg és tönkreteszi például a padlót, mivel a levegővel érintkezve, viszonylag gyorsan szárad.

Ellenálló bevonat fém festék révén

Búcsút inthetünk a penésznek és számos más szennyeződésnek is, mivel teljes mértékben moshatóvá válik az a felület, amire fém festék kerül. Ellenáll az időjárási körülményeknek, ezért ideális választás, ha szeretnénk felfrissíteni a fémkerítést, de a kaput is átfesthetjük a tetszőleges színnel. Szintén remek megoldás a fémkorlátok esetében.

De a galvanizált fémlemezek, az alumínium tárgyak átfestésére és a falfelületek dekorálására is alkalmas. Beltéri alkalmazásakor ügyeljünk arra, hogy vizes bázisú változatot használjunk, mert így nem kell tartani az oldószer kipárolgásától, ami zárt térben rosszullétet okozhat. Ha mégis az oldószeres változat mellett döntünk, akkor biztosítsuk a helyiség megfelelő szellőzését!

Tartalomhoz tartozó címkék: fém festék fém festék ár
Az oldal tetejére