Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alapvakolat

Glettanyagok, alapvakolatok és habarcsok széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Alapvakolat kategóriában.
Rendezés:

Baumit Sanova Monotrass légáteresztő alapvakolat 25kg

5.600 Ft
Raktáron

A Baumit Sanova MonoTrass páraáteresztő vakolat speciálisan erősen nedves falakhoz készült, magas sótárolással és WTA minősítéssel rendelkezik. A vakolat hatékonyan párologtatja el a falakban felgyülemlett nedvességet, hosszú távon megőrizve az épület esztétikáját és szerkezetét.

Anyagszükséglet kb. 10 - 11 kg/m²/cm

Baumit Manu1 alapvakolat 25kg

2.000 Ft
Rendelhető

Mész-cement alapvakolat kézi felhordásra, kül- és beltéri felhasználásra. Ideális vakolat közepes érdességű vakolatfelületek készítésére. 

Anyagszükséglet: kb. 14 kg/m²/cm - 15 kg/m²/cm

Baumit MPA 35 mész-cement kültéri gépi alapvakolat 40kg

3.990 Ft
Raktáron
Gyárilag előkevert száraz, mész-cement vakolóhabarcs gépi felhordásra. kül- és beltéri felhasználásra. Dörzsölve vagy alapvakolatként durván lehúzva alkalmazható.

Anyagszükséglet: kb. 14 kg/m²/cm

Baumit MPI 25 mész-cement beltéri gépi alapvakolat 40kg

3.750 Ft
Raktáron

Gyárilag előkevert mész-cement gépi alapvakolat valamennyi belső térbe, beleértve a nedves üzemű helyiségeket is.

Anyagszükséglet: kb. 13 kg/m²/cm

Baumit GlattPutz gipszes gépi alapvakolat 40kg

7.100 Ft
Rendelhető

A Baumit GlattPutz gipszes gépi alapvakolat 40kg egy magas minőségű vakolat, amely egyszerű és gyors felhordásával, valamint anyagában történő glettelhetőségével kiemelkedő választás belső vakolási projektekhez. Ideális lakások konyháinak, fürdőszobáinak és más belső helyiségek vakolásához, minimalizálva az anyagköltségeket. A termék minőségi alapanyagokból készül, így tartós és megbízható végeredményt biztosít.

Anyagszükséglet:kb. 11 kg/m²/cm

Baumit UniPutz kézi alapvakolat 25kg

2.500 Ft
Raktáron

A Baumit UniPutz egy univerzális, kézi felhasználásra tervezett mész-cement alapú vakolat, mely alkalmas minden ásványi alapfelületre bel- és kültéren egyaránt. Rugalmas vastagsága lehetővé teszi egyszerű alap- és simítóvakolatként való felhasználását, biztosítva a jó tapadást és sokoldalúságot a különböző projektek során.

Anyagszükséglet: kb. 12,5 kg/m²/cm

Az alapvakolat nem csupán a felület egyenetlenségeinek kijavítására szolgál. Ennél sokkal szélesebb körben megtapasztalhatóak az előnyei. A falazat külső felülete folyamatosan kitett az időjárás viszontagságainak. A csapadék, a nedvesség rendszeres jelenléte magában hordozza a penészesedés, a mohák megjelenésének kockázatát. Mit kaphatsz a megfelelő minőségű, szakszerűen felhordott alapvakolattól? Miért fontos odafigyelni erre? Az alapvakolat funkcionális feladatokat lát el. Az alapvakolat felvitele mellett, szinte biztosan nem mehetsz el akkor, ha homlokzati felújításról, építkezésről van szó.

Ez adja meg a falazat mechanikai ellenállóképességét és egyfajta szerkezeti tömörséget is elvárhatunk tőle. Az eső és a nedvesség falazatba történő beszivárgása rontja a hőszigetelő jellemzőket és beltéri penészesedés kialakulásához is vezethet. Nem beszéltünk még a hőhidak kialakulásának veszélyeiről. A nyílászárók környékén, a sarkokban, a hideg falfelületeken könnyen megjelenik a penész és ez akkor sincs másként, ha egyébként a szellőztetésre igyekszünk hangsúlyt helyezni. Az alapvakolat tehát elsősorban funkcionális feladatokat lát el, de abban is központi szerep jut neki, hogy egyenletes felület jöjjön létre, kiküszöbölve ezzel a repedéseket jelentette kockázatokat. A vásárlás és a felhordás során, a minőség és a hozzáértés nélkülözhetetlenek, ezek garantálják ugyanis azt, hogy időtálló minőséget kaphassunk, ami hosszútávon szolgálja majd a fal esztétikus és ellenálló megjelenését. 

Az oldal tetejére