Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Celli festékek és hígítók

A Celli-Festék Kft. magyar vállalkozás, amely színes festékeket gyárt és forgalmaz. Kínálatukban a festékek mellett kiemelkedő szerepet tölt be a festék gyártásához és a festéshez egyaránt nélkülözhetetlen hígítók előállítása. A vállalat fontos tagja a Magyar Festékgyártók Országos Szövetségének, és elkötelezett a minőség és innováció iránt.
Rendezés:

Celli tapadóhíd 6kg

9.750 Ft
Raktáron

A Celli tapadóhíd 6kg kiváló minőségű, vízzel hígítható termék, mely kültéren is használható. Felület érdesítésére és erősen tapadó hordozóréteg kialakítására szolgál nedvszívó és nem nedvszívó felületeken egyaránt. Ideális régi csempézett vagy járólapozott felületek átburkolásához bontás nélkül, illetve nem nedszívó felületek alapozására.

Kiadósság: 6-10 m2 / kg

Celli tapadóhíd 1l

2.890 Ft
Raktáron

A Celli tapadóhíd 1l kiváló minőségű, vízzel hígítható termék, mely kültéren is használható. Felület érdesítésére és erősen tapadó hordozóréteg kialakítására szolgál nedvszívó és nem nedvszívó felületeken egyaránt. Ideális régi csempézett vagy járólapozott felületek átburkolásához bontás nélkül, illetve nem nedszívó felületek alapozására.

Kiadósság: 6-10 m2 / kg

Az oldal tetejére