Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Caparol

A Caparol élenjáró építőipari bevonatokat és hőszigetelő rendszereket kínál, kiemelkedő minőségben. Termékeik mellett szakmai támogatást és széles szolgáltatásokat nyújtanak az építőipar minden szegmensének. Innovatív megoldásaik, szoros ügyfélkapcsolatuk és folyamatos fejlesztéseik révén biztosítják, hogy a Caparol a megbízható választás legyen az építészet és felújítás terén.
Rendezés:

Caparol Thermo EPS és kőzetgyapot ragasztó 25kg

3.450 Ft
Raktáron
A Caparol Thermo EPS és kőzetgyapot ragasztó 25kg egy könnyen feldolgozható, ásványi alapú szárazhabarcs, amelyet homlokzati hőszigetelő lapok ragasztására és üvegszövettel erősített beágyazó rétegek elkészítésére használnak. Ideális EPS, EPS Grafitos és kőzetgyapot lapjainak ragasztásához és üvegszövet háló beágyazásához.

Caparol Akkordspachtel SF plus beltéri kész glett

8.490 Ft -tól
Raktáron
Az Caparol Akkordspachtel SF plus beltéri kész glett egy hatékony beltéri glettanyag, amely képes mind kézi, mind gépi felhordásra. Kiváló tapadási szilárdsággal és diffúzióképességgel rendelkezik. Emisszióminimalizált, vízzel hígítható és könnyen felhordható. Ideális falak és mennyezetek gletteléséhez, kész betonelemekhez, gipszkarton lapokhoz és stabil alapfelületekhez.

Caparol Deckweiss beltéri falfesték fehér 15L

11.390 Ft
Raktáron
A Caparol Deckweiss 15L oldószermentes diszperziós beltéri matt falfesték, mely könnyen alkalmazható és rendkívül kiadós. Magas minősége, könnyű feldolgozhatósága és diffúzióképessége miatt ideális nagy felületek festésére.
Az oldal tetejére