Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bondex prémium minőségű faápolás

Bondex egy elismert márka, amely a fa- és fakarbantartó termékek területén magas minőségű megoldásokat kínál. A fa az emberiség egyik legrégebbi és legtermészetesebb építőanyaga, amit több ezer éve alkalmazunk. Az élő anyagként a természetes környezetbe tökéletesen illeszkedik, és rendkívül sajátos, természetközeli hangulatot teremt, legyen szó kültéri vagy beltéri használatról. Ebben a kapcsolatban, amit az emberek kialakítottak a fával, értékes és fontos szerep hárul rá, és így az igények is nőnek a fával készült tárgyak hosszú élettartamára és esztétikai megjelenésére.

A fa önmagában határtalan kreatív lehetőségeket kínál a tervezésben és dizájnban, de ahhoz, hogy a fa valódi szépsége és eredetiség megőrizze, gondoskodni kell a fából készült tárgyak ápolásáról és védelméről. A fa, mivel folyamatosan kitett a környezeti hatásoknak, idővel megkopik, károsodik és veszít a ragyogásából. Ehhez a problémához kínál megoldást a Bondex márka, amely több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a faápolás területén. Termékei Dániában, a faápolás hagyományainak őshazájában készülnek.

A skandináv régió már évszázadok óta a faápolás világelsője, és a Bondex márka a prémium minőség és az elegancia szinonimájává vált világszerte. Bondex termékei olyan védelmet és ápolást nyújtanak a fafelületeknek, amelyek megőrzik a fa természetes szépségét, miközben védelmet biztosítanak a környezeti hatásokkal és időjárási viszontagságokkal szemben.

Ezek az értékek teszik lehetővé, hogy a Bondex termékeit nyugodt szívvel ajánljuk mind az otthoni, mind a szakmai felhasználók számára. A Bondex hosszú évek óta segít a fafelületek karbantartásában és dekorálásában, és elkötelezett a faépítészet hagyományainak megőrzése mellett. A márka termékei lehetővé teszik, hogy a fából készült tárgyak hosszú ideig megőrizzék eredeti szépségüket és funkcionalitásukat, és emellett segítenek abban, hogy a fa örökre megőrizze szerepét az emberi kultúrában és építészeti tervezésben. Bondex: a faápolás mestere.

Rendezés:

Bondex Elite kültéri vízbázisú favédő és ápoló olaj

4.900 Ft -tól
Raktáron

Bondex Elite egy kiváló minőségű kültéri favédő és -ápoló olaj, amely hosszan tartó védelmet nyújt a fafelületek számára. Időjárás- és UV-álló, valamint víz- és szennyeződéstaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A termék természetes összetevőkön alapul, és matt megjelenést biztosít. Ideális választás kültéri fapadlókhoz, teraszokhoz és egyéb fafelületekhez.

Anyagszükséglet: kb 7-15 m2 / L

Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr

4.450 Ft
Raktáron

A Bondex Garden Colors vízbázisú fedőlazúr kiemelkedő minőségű dekorációs festék, melyet bel- és kültéri fa-, fém-, tégla- és betonfelületek díszítésére és védelmére terveztek. Ezt a festéket kivételes selyemfényű megjelenése, gyors száradási ideje (2 óra) és időjárásállósága teszi kiemelkedővé. Elérhető 12 színben, könnyen felhordható ecsettel vagy hengerrel, és egyaránt alkalmas vintage hatások és időjárás elleni védelem biztosítására.

Kiadósság: kb 9m2/0,75L

Bondex Deck Protect kültéri oldószeres favédő és ápoló olaj

14.990 Ft
Raktáron

A Bondex Deck Protect egy kiváló kültéri fafelületkezelő olaj, amely kiemeli a fa szépségét és eredeti erezetét. Véd a gombák, penész és időjárás hatásai ellen, és vízlepergető felületet hoz létre. Ideális fa teraszokhoz, fapadlókhoz és pergolákhoz. A könnyű felhordás és hosszú távú védelem miatt ideális választás a kültéri fafelületek karbantartásához és díszítéséhez.

Anyagszükséglet: kb 10-16 m2 / L

Az oldal tetejére