Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beltéri falfesték - az otthonod megjelenésének kulcsa

Beltéri falfesték terén rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, a széles kínálatnak köszönhetően. Bármilyen stílusban, színben és árnyalatban felfrissíthetjük az otthonunkat, ezzel egyedi hangulatot varázsolva a különböző helyiségekben.

A minőségi termékek előnyei önmagukért beszélnek. Elsősorban a kiemelkedő fedőképesség az, amit a legtöbben előnyként szoktak emlegetni, de emellett fontos az egyszerű alkalmazás és a kreatív lehetőségek széles választéka.

Volt idő, amikor gondot jelentett a falak koszolódása a forgalmasabb helyeken. Ezt általában olajfesték felkenésével oldották meg, viszont ennek az eltávolítása a későbbiekben nagyon nehézkes és munkaigényes, ráadásul száradás közben számolni kell a kellemetlen oldószer szagával, nem beszélve arról, hogy a végeredményben fényes felület nem minden esetben mutatott jól. Manapság viszont virágkorukat élik a dörzsálló, mosható beltéri falfestékek, amelyek igazi innovatív megoldásnak számítanak a háztartásokban.

Beltéri falfestékek fajtái és alkalmazásuk

Beltéri használat esetén, a vízbázisú változatokat érdemes előnyben részesíteni, mivel ezek szagtalan száradása nem okoz kényelmetlenséget az otthoniaknak és így értelemszerűen sokkal biztonságosabb. A beltéri falfesték felvitele előtt lényeges a falfelület előkészítése, a hibák kijavítása, a máló részek eltávolítása, glettelése, csiszolása. Ecsettel, hengerrel és szórásos technikával a legtöbb beltéri falfesték felvihető az adott felületre. Selyemfényű, matt, selyemmatt egyaránt megtalálható a polcokon, a színskála minden színében.

Az oldal tetejére