Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baumit vödrös glett: Az előkevert kényelem

Azoknak, akik minőségi és könnyen használható glettanyagot keresnek, a Baumit vödrös glett kiváló választás lehet. Az építkezések és felújítások során, az egyik legfontosabb lépés az alapvakolat és glett felhordása.

Az előkevert glett termékek kategóriájába tartozik, ami azt jelenti, hogy már a gyárban elkészült és készen áll az alkalmazásra. Ez rendkívül kényelmes megoldás, mivel nincs szükség további keverésre vagy az összetevők hozzáadására. Egyszerűen csak kinyitja a vödröt és máris nekiláthat a felhordásnak. A Baumit híres a minőségi termékeiről és a vödrös glett sem kivétel.

Az előkevert glettanyagok pontosan beállított összetétellel rendelkeznek, amelyek biztosítják a kiváló tapadást, sima felületet és gyors száradást. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg, miközben magas minőségű eredményeket érhet el. Kiválóan tapad a falakhoz és felületekhez, így könnyen dolgozhat vele. A Baumit vödrös glett egyenletes felhordását és sima felületét szintén nagyra értékelik a szakemberek. Ennek eredményeként, a befejezett felület kifogástalan és esztétikus lesz. Gyorsan szárad, ami jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatot.

A Baumit vödrös glett sokoldalú alkalmazása

Kézzel, géppel és hengerrel is felvihető. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen a munka körülményeihez igazítható a használata. Nincs feltételekhez kötve a Baumit vödrös glett felvitelének módja. Ahogyan az sincs feltételhez kötve, hogy milyen réteg kialakításához alkalmazható, mivel Q1-től, Q4-ig minden további nélkül felvihető a felületre, a gipszkarton hézagkitöltések céljából.

Az oldal tetejére