Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Trinát magas minőséget képvisel

A Trinát kínálatában már évtizedek óta vannak olyan kivételes zománcfestékek, amik kül- és beltérre egyaránt megfelelnek. Ezeket a készítményeket speciális kémiai eljárás keretében hozzák létre. A sajátosságukat voltaképpen a kötést biztosító akrilgyanták adják.

Száradásukat követően egy filmréteg jön létre, ami képes ellátni a védő funkciókat. Nagyon hatásosak és tartósak a Trinát termékek és már eddig is sokat bizonyítottak, így népszerűségük egyre inkább fokozódik. Ha szeretnéd az otthonodat egyedivé tenni és nem csupán a nedvességgel, korrózióval szembeni védelem tekintetében, hanem csillogó hatást is keltenél, akkor itt van néhány festéktípus, amelyek közül bátran válogathatsz!

Prémiumkategóriás Trinát festékek, egyedi igényre szabva

Ha már Trinát, akkor első körben érdemes említést tenni a Skolatex táblafestékről, amit kifejezetten iskolatáblák és pingpong asztalok felújítására hoztak létre. Gyorsan szárad, vizes bázisú, zavaró szagtól mentes, így a beltérben nem jelent gondot a használata. Amennyiben a lakásod különféle fafelületeit akarod megvédeni a külső hatásokkal szemben, akkor a Trinát selyemfényű lakk az, amivel célt érhetsz el. Az előkészített natúr, illetve pácolt fára hordható fel egyszerűen. Kiválóan terül és tapad, száradás után pedig a tisztítószereknek ellenáll. De mindez még semmi! Jóformán univerzálisnak nevezhető festék, hiszen majdnem minden felületre ideális választás. Fémre, fára, téglára, csempére egyaránt kenhető. Korrózióálló, alapozó és fedőfesték egyben. Igazi főnyeremény, amit érdemes okosan kihasználnod.

Tartalomhoz tartozó címkék: Trinát Trinát festék
Az oldal tetejére