Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Lazurán visszaadja a fa szépségét

A Lazurán minőségi lazúrfestékek kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak, a fa állagmegőrzését szolgálva.

A fafelületek a természet szépségét hozzák közelebb az élettérhez, ám kétségtelen, hogy rendszeres karbantartást igényelnek. Legyen szó bútorfelújításról, az ingatlan fából készült részeinek állagmegőrzéséről, vagy például a kerti fa ülőhelyekről, kerítésekről, a minőségi megoldások hosszú éveken keresztül biztosítják a favédelmet. A Lazurán lazúrfestékei úgy adják vissza a faelemek időtállóságát, hogy közben a fa erezetének szépségét láttatják. 

Lazurán lazúrfestékek házilagos használatra

A tapasztalatok szerint, a mai kor embere saját maga végzi el azokat a házkörüli munkálatokat, amik szakember közreműködése nélkül is megoldhatóak. Az alapanyagok minőségén azonban nem érdemes spórolni, hiszen ez biztosítja az időtálló minőséget. A Lazurán lazúrfestékek oldószeres és vízalapú változatban egyaránt elérhetőek. A csónaklakkok speciális igényeket elégítenek ki, ugyanis vízbe merülő felületek kezelésére különösen alkalmasak. Csónakfestés során érdemes ilyenek mellett letenni a voksot. 

A Lazurán termékeknek köszönhetően, a fa hosszú éveken keresztül kifogástalan állapotban lehet az otthon, a kert, a nyaraló része. Az időjárás viszontagságaitól és a nedvességtől elsősorban a kültéri felületeket érdemes óvni, de a beltéri favédelem mellett sem szabad elmenni. A lazúrfestékek láttatják a fa erezetét, védelmet biztosítanak a nedvességgel szemben és biztosítják a tartósságot. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Lazurán Lazurán festékek
Az oldal tetejére