Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A kültéri falfestékekkel új színt adhatsz az otthonodnak

A megfelelő falfestékek használatával nemcsak a belső tereket, hanem az otthonod külső homlokzatát is különlegessé tudod tenni. Ehhez csak egy kis kézügyességre, némi gyakorlásra van szükséged és persze azokra az alapanyagokra, amikkel profi munkát tudsz végezni.

Mielőtt kiválasztanád a festékeket, amikkel dolgozni fogsz, érdemes tisztában lenned néhány fontos dologgal. Például azzal, hogy kültéri felületek festésekor milyen termékeket érdemes használnod. 

Fontos tudnivalók a kültéri falfestékekről 

Ugyanúgy, ahogy a beltéri falak, a homlokzat festésekor is alaposan át kell gondolni, hogy milyet érdemes használni. Mivel a ház falainak külső oldala ki van téve az időjárási elemeknek, például a csapadéknak, fagynak, hideg levegőnek, ezért kizárólag a kültéri falfestékek használata jöhet szóba. Ezek a termékek ugyanis olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek rendkívül ellenállóvá teszik. Ennek köszönhető, hogy a homlokzatról nem kopnak le és nem veszítik el a színüket azért, mert hosszasan süt rájuk a Nap. Sőt, leperegni sem fognak azért, mert mínusz fok alá hűl a kinti hőmérséklet és az eső sem tesz kárt bennük.

Fontos, hogy olyan kültéri falfestékekkel dolgozz, amit könnyen fel tudsz vinni a felületre ecsettel vagy hengerrel. Emellett pedig az is lényeges, hogy kiadósak, illetve kellőképpen pigmentáltak legyenek, ugyanis csak ez esetben lesz tökéletes a végeredmény. Nálunk a Drivit, a Héra és a Modakril homlokzatfestésre kifejlesztett termékeket találod, illetve alapozóit is vehetsz.
Tartalomhoz tartozó címkék: falfestékek kültéri falfestékek
Az oldal tetejére