Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Héra mosható falfesték új színt visz az otthonodba

A Héra mosható falfesték új dimenziókat nyitott ebben a szegmensben. Az otthonunk arculatának kialakítása mindig örömteli feladat, de gyakran a falak festése lehet az egyik legmegterhelőbb, ugyanakkor a legfontosabb része ennek a folyamatnak.

Evidens tehát, hogy nem mindegy milyen festékkel dolgozunk a végeredmény szempontjából. Számos mosható festékkel találkozhatunk a festék-, és barkácsboltok polcain. A gond csak az, hogy a gyengébb minőségű változatokkal több a baj, mint amennyi előnyt jelent a használatuk. Nem fednek megfelelően, egy-két mosás után lekopnak, stb...

Ezzel szemben, a Héra mosható falfesték gyönyörűvé varázsolja a felületeket, ugyanakkor tartós réteget képez, ami a sokadik mosás hatására sem kezd el kopni. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy slaggal vagy dörzsszivaccsal nekiállunk falat mosni. Viszont a kisebb szennyeződések, egy nedves ruhával minden további nélkül letörülhetőek. Ellenálóbb a kopással és a sérülésekkel szemben, ezért a falak sokáig megőrzik a szépségüket.

A Héra mosható falfesték higiénikus megoldás

A gyerekek, a háziállatok, a konyhai környezetben keletkező zsíros szennyeződések miatt sem kell többé fájjon a fejünk. Enyhe tisztítószer használata is megengedett. A teljes száradást követően, a szerkezetéből fakadóan ellenáll a zsíros szennyeződéseknek, nem szívódnak bele a festékbe, ezért az eltávolításuk egyáltalán nem megterhelő.

Nappaliban, hálószobában, gyerekszobában, fürdőszobában egyaránt ajánlott a használata. Ellenáll továbbá a nedvességnek, a tisztítható mivoltából, higiénikus környezet alakítható ki a gyerekszobában is.

Az oldal tetejére