Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Héra Ceramic idén is nagy kedvenc a lakásfelújítók körében

A Héra Ceramic a beltéri falfestékek igazi favoritja. Az extra dörzsállóság, a páraáteresztő tulajdonság fertőtleníthető felülettel társul, így a szennyeződések egyszerűen eltávolíthatóak róla.

Ez nemcsak a gyermekes családoknál fontos szempont, hanem egyébként is. A hidrofób adalékanyagoknak köszönhetően, vízlepergető bevonatot kaphatunk, ráadásul a páraáteresztő jellemzők előnyeit is megtapasztalhatjuk a nyári és a téli időszakban egyaránt. 

Héra Ceramic exkluzív színekkel

Ahogy a nevéből is adódik, a Héra Ceramic speciális kerámia technológián alapuló összetétellel rendelkezik. A benne megtalálható mikrokerámia-gyöngyök lehetővé teszik az ellenálló végeredményt, ami megjelenés tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után. A selyemmatt színek között mindenki megtalálhatja azt az irányvonalat, ami leginkább passzol az ízléséhez és a lakberendezési stílushoz. Fontos ugyanis tudni, hogy a falak színe és a bútorok, kiegészítők, textíliák szoros egységet képeznek, összességében határozzák meg az enteriőr hangulatát. 

A Héra Ceramic időtálló minőséget képvisel a beltéri falfestékek piacán. A titok a moshatóságban, a hidrofób felületben rejlik, de természetesen a speciális összetétel és az extra dörzsállóság sem elhanyagolható szempont. A lakásfelújítást idén tavaszra tervezők egyre inkább a minőség irányába mozdulnak, ezért a már bizonyított márkákat részesítik előnyben. Egy jó választással éveken keresztül újszerű állapotban levő, elegáns színekkel rendelkező falaknak örvendhetsz az otthonodban.

Tartalomhoz tartozó címkék: Héra Ceramic Héra Ceramic festékek
Az oldal tetejére