Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 TOP termék a nemesvakolat kínálatunkból

A nemesvakolat és a vékonyvakolat között bár hivatalosan van némi különbség, a köznyelvben egymás szinonimájaként szokás használni. Ebből kifolyólag ebben az írásunkban sem fogunk különbséget tenni köztük.

Íme a három termék, amit most részletesebben is bemutatunk!

Baumit DuoTop

Ez egy kiváló minőségű, műgyanta kötőanyagú homlokzati vékonyvakolat, másnéven nemesvakolat, ami jóformán több száz színben és kétféle textúrában érhető el. Nagymértékben ellenáll a környezeti hatásoknak, például az erős UV-sugaraknak, a szélnek, a magas páratartalomnak, illetve a csapadéknak. A használata nagyon egyszerű, lényegében bármilyen alapvakolatra felhordható. Elsősorban hőszigetelő rendszerek bevonataként szokás alkalmazni.

Dryvit vakolat

Erről a termékről azt érdemes tudni, hogy egy diszperziós kötőanyagú vékonyvakolatról van szó, ami dörzsölt, illetve kevert struktúrában is kapható. Különlegessége, hogy cellulózszálakat, illetve viaszokat tartalmaz. Ennek köszönhetően képes arra, hogy megakadályozza a víz behatolását azokba a felületekbe, amire felhordásra kerül. Ebből kifolyólag nagymértékben csökkenti a repedések kialakulásának kockázatát.

Thermotek vékonyvakolat

Ha egy magas minőségű nemesvakolatot keresel, akkor ez a termék sem fog csalódást okozni. Növeli a felületek mechanikai szilárdságát, ezen kívül vízlepergető hatással rendelkezik és az UV-sugárzásnak, valamint a fénynek is ellenáll. Ha ez még nem lenne elég, az algásodással, illetve a gombásodással szemben is hatékony védelmet nyújt.

Tartalomhoz tartozó címkék: nemesvakolat nemesvakolat vásárlás
Az oldal tetejére