Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.350 Ft (1.850 Ft + ÁFA)
Menny.:DB
Gyártó: Pattex
Nem értékelt
Ha a ragasztás azonnali terhelésnek van kitéve vagy gyorsan kell tovább megmunkálni, akkor a PATTEX Palma Fa Expressz a legalkalmasabb faragasztó. A ragasztóanyag midenfajta faáru és mûanyag dekorációs lap ragasztására szolgál. Használható barkácsolásnál, szerelésnél (köldökcsap, csapos kötések, szélesítô és hosszabbító toldások), fugaragasztásra, tömör fa ragasztására és felületragasztásra (furnérozás, farostlemezek, dekoritlapok és hasonlók).
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 10000181
Vonalkód: 5997272366543

A webshopban és az üzletünkben az árak eltérhetnek egymástól!

Nagyobb mennyiségben vásárolna ? Kérjen egyedi projekt ajánlatot!

EGYEDI AJÁNLATOT KÉRE

Előnyök

  • Áttetszőre szárad

  • 5 perc alatt megköt

  • Kiemelkedő kötési erő

  • Oldószermentes

Pattex palma faragasztó express 250g

2.350 Ft (1.850 Ft + ÁFA)
Menny.:DB
Kívánságlistára teszem
A képernyőn vagy nyomtatón megjelenő színek eltérhetnek a valóságtól!

Leírás

Alkalmazás:

A ragasztási film enyhén opálos, áttetszô. A ragasztó felhasználását szobahômérsékleten, optimálisan 14˚C felett kell végezni. Alkalmazható egy- vagy kétoldalas kenéssel is. Az elôkészített felületekre a ragasztóanyag felhordható ecsettel, kenôlappal, illetve hengerrel, gépi úton. Kötési idô a kezdeti szilárdsághoz 1–2 óra, a továbbfeldolgozáshoz min. 8 óra pihentetési idô szükséges. A végleges kötésszilárdságot a ragasztás 24 óra alatt éri el. A ragasztandó fa nedvességtartalma 10±2% legyen. A ragasztófelesleg a ragasztást követôen vízzel eltávolítható, száradás után a ragasztóanyag vízoldhatatlan réteget képez, amelyet csak mechanikus úton lehet eltávolítani.

Használat:

Győződjön meg róla, hogy a felület tiszta, száraz és zsírmentes. Mivel a munkadarabokat egyenletesen kell összenyomni, a legjobb lapos felületekhez használni. A Pattex Palma Fa Expressz használata észrevétlen, mert áttetszőre szárad. Barkács munkákhoz is ajánljuk. Alkalmazható egyoldalas, vagy keményfa esetén kétoldalas kenéssel. Ne használjon túl sokat, elég egy vékony réteg. Használjon kenőlapátot a ragasztó egyenletes kenéséhez. Ne hagyja sokáig levegőn. A ragasztó legyen nedves, amikor a ragasztandó felületeket összenyomja. Nyomja össze és tartsa összenyomva a felületeket. Használjon szorítót, vastag könyveket vagy egyéb nehéz tárgyakat. Hagyja a munkadarabokat összenyomva száradni kb. 20 percig. A végleges kötési szilárdságot 24 óra után éri el.

Tippek és trükkök:

Tudta, hogy a Pattex Palma Fa Expressz faragasztóval papírt, sőt kartont is ragaszthat? Vagy akár gyermekeivel barkácsolhat? És hogy last-minute ajándékok készítéséhez sem utolsó? Csak vessen egy pillantást a szerszámosládába. A Pattex Palma Fa Normál ragasztót használhatja nehéz javítási munkákhoz, vagy akár barkácsoláshoz. Ne aggódjon! A ragasztott fa felületeknek egy kis időre és némi nyomásra van szüksége. A profik szorítót használnak, de ha körbenéz, a ház körül rengeteg alternatívát talál. Például vastag könyveket, vagy egy vödör vizet. Csak arra ügyeljen, hogy a felületen egyenletes legyen a nyomás.

Fontos tudnivalók:

Tárolás: Fagyveszélyes! Szállítása és tárolása csak 5–30˚C-on, zárt edényben történhet. Eltartható a gyártástól számított 12 hónapig. A gyártás idôpontját lásd a csomagoláson (év/hónap/nap). A ragasztóanyag a hazai és a nemzetközi rendeletek értelmében nem veszélyes. Csatornába önteni nem szabad. A ragasztóanyagot a kifehéredési pont alatti hômérsékleten alkalmazni nem szabad, mivel ez alatt a hômérséklet alatt a ragasztó nem köt meg! A PATTEX Palma Fa Expressz ragasztó ne érintkezzen vas szerszámmal (elszínezôdés miatt).

Bővebb információkért tekintsd meg a termékhez csatolt dokumentumokat 

Kérdésed van ? Szakmai tanácsra van szükséged ? Nem találod amit keresel?
Ebben az esetben fordulj hozzánk bizalommal. Szakertő kollégáink állnak a rendelkezésedre.

info@vitalkolor.hu
+36306110526
Vagy használd a chat modult (jobb alsó sarok)

Paraméterek

Kiszerelés 250g
Tipus Faragasztó
Vízállósági fokozat D2 (EN204)
Kiadósság 100–200 g/m2
Szárazanyag-tartalom 47,5-52,5%
Viszkozitás 8–15 Pas (Brookfield RVT 6/20)
Nyitottt idô 8 perc
Kifehéredési pont 6˚C
Hôállóság (WATT 91) 5,3 N/mm2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére