Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan használható a klíma glett?

A klíma glett a beltéri felületek egységesítésére alkalmas anyag, ami az előírásoknak megfelelő használat esetén hozza a vártakat. 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben a háztartások igencsak megfontolják, mire költsenek. A szakemberek munkadíján komoly összegeket lehet megspórolni, a korszerű alapanyagoknak köszönhetően pedig a házilagos szobafestés is megoldható gond nélkül. A beltéri festést sokan saját maguk végzik el, ám a felület egységesítése, valamint a repedések javítása mellett sem érdemes elmenni. A klíma glett ebben nyújt hatékony segítséget.

Klíma glett: 7 napot érdemes várni az újabb réteg felvitele előtt

Beton, mész, mész-cement felületek egységesítésekor, a klíma glett megbízható minőséget képvisel. Mint minden más alapanyag esetében, itt is érdemes betartani a gyártói előírásokat. A Baumit glettanyagát a megfelelő mennyiségű vízzel kell bekeverni, majd a megtisztított, máló részektől mentes felületre felhordani. Ez történhet acélsimítóval, de akár a gépi felhordás is egyfajta lehetőséget kínál. Fontos, hogy a hőmérséklet +5 foknál magasabb legyen, ugyanis a hideg és a magas páratartalom gátolja az optimális kötést. Ugyanakkor, a közvetlen melegítés is kerülendő, megcélozva a tartós eredményeket. 

A klíma glett festés és tapétázás előtt kitűnő választásnak bizonyul, ám ha nedves helyiségekről, csempeburkolat alapjának megteremtéséről van szó, akkor célszerű más alapanyag mellett letenni a voksot. A páraáteresztő, innovatív anyag számtalanszor bizonyított már a lakásfelújítás területén. 

Tartalomhoz tartozó címkék: klíma glett klíma glett vásárlás
Az oldal tetejére