Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lábazat festékek

Festékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Lábazat festékek kategóriában.
Rendezés:

Héra lábazatfesték

4.750 Ft -tól
Raktáron

A Héra lábazatfesték matt, időjárásálló és páraáteresztő bevonatot képez, megőrzi a felület struktúráját. Kiválóan alkalmas ásványi vakolatokra és betonfelületekre, könnyen felhordható ecsettel, hengerrel vagy szórással. Színezhető, ideális választás homlokzatok és lábazatok védelmére és esztétikájának megőrzésére.

Kiadósság: 8 m2/l

A szabadban található felületek mindig komoly kitettséggel állnak szemben, ezért van többek között szükség a lábazatfestékek rendszeres alkalmazására. Többnyire a lábazat az, amire gyakran kevés figyelem összpontosul. Ez arra is vezethető vissza, hogy minden más fontosabbnak tűnik és mire idáig jutna a felújítás, többnyire megcsappan a kassza. Ettől még kulcsfontosságú szerepe van, hiszen azon túl, hogy szerkezeti alapot nyújt, még a stílusos megjelenésével is növelni tudja a lakás értékét. Gyakran különféle kövekkel burkolják, de a lábazatfestékek alkalmazása legalább olyan kedvező esztétikai hatást nyújt, valamint költséghatékony is. Felhordása egyszerű és még komoly szakmai tudás sem kell hozzá.

Miként alkalmazhatóak a lábazatfestékek? Ha elhatároztad magad a festés mellett, akkor először mindig használj alapozót! Vakolt, beton-, illetve már előzőleg festett lábazatra is felvihetőek a Héra kiváló termékei. A színt tetszés szerint választhatod ki, de vedd figyelembe a környezetet és az abba illeszkedő árnyalat mellett dönts! A lábazatfestékek úgy lettek létrehozva, hogy megőrizzék a felületek struktúráját, valamint az időjárással szemben ellenállóvá tegyék azokat. Ebben döntő fontosságú a páraáteresztés, hiszen a talajból felfelé áramló nedvességnek valamilyen úton távoznia kell, főként a magas vízállású területeken. A felvitele előtt mindig legyenek kijavítva a felületek, lehetőleg a vakolatok anyagával megegyező összetevővel, majd az alapozást követően, 1-2 rétegben történhet a mázolás. A gyors száradást követően, a kivételes látvány magáért beszél majd.

 

Az oldal tetejére