Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémfestékek

Festékek széles választékat talalja webáruházunkban. Tekintse meg kinálatunkat Fémfestékek kategóriában.
Rendezés:

Maston Stone márványkő hatású festék spray

4.100 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston Stone márványkő hatású festék spray terméket most mindössze 4.100 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Maston króm hatású festék spray

2.990 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston króm hatású festék spray terméket most mindössze 2.990 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Neolux 1K alkid autózománc sárga 400 0,75l

6.140 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Neolux 1K alkid autózománc sárga 400 0,75l terméket most mindössze 6.140 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Maston Stone homokkő hatású festék spray

4.100 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston Stone homokkő hatású festék spray terméket most mindössze 4.100 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Maston Metál hatású festék spray lila 400ml

2.300 Ft
Rendelhető
A kiváló minőségű Maston Metál hatású festék spray lila 400ml terméket most mindössze 2.300 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Maston One szintelen fényes lakk spray

2.250 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston One szintelen fényes lakk spray terméket most mindössze 2.250 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Neolux 1K alkid autózománc narancs 491 0,75l

6.070 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Neolux 1K alkid autózománc narancs 491 0,75l terméket most mindössze 6.070 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Maston One szintelen matt lakk spray

2.250 Ft
Rendelhető
A kiváló minőségű Maston One szintelen matt lakk spray terméket most mindössze 2.250 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Neolux 1K alkid autózománc kék 700 0,75l

6.020 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Neolux 1K alkid autózománc kék 700 0,75l terméket most mindössze 6.020 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Maston Metál hatású festék spray ezüst 400ml

2.300 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston Metál hatású festék spray ezüst 400ml terméket most mindössze 2.300 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.
(1)

Maston Neon festék spray narancssárga 400ml

2.200 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Maston Neon festék spray narancssárga 400ml terméket most mindössze 2.200 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

Trinát Mesterzománc fehér 1l

8.580 Ft
Raktáron
A kiváló minőségű Trinát Mesterzománc fehér 1l terméket most mindössze 8.580 Ft-os áron vásárolhatja meg online webáruházunkban.

A fémfesték használata elsősorban a kerti felújítások esetén kerül fókuszba. A teraszkorlát, a kültéri elemek, a kerítések gyakran fémelemeket tartalmaznak, sőt, olykor az egész felület fémből készül. A korrózió elleni védelem és az esztétikus megjelenés megteremtése egyaránt fontos az ingatlanok tulajdonosainak. A sokak által csak zománcfestékként ismert alapanyagok ma már rendkívül széles választékban elérhetőek és ez a színek tekintetében is igaz. Fémfestékek- alapozás és festés egyben? Miért ne?! A korszerű fémfesték kínálatban számos olyan termék elérhető, amelyek speciális összetételüknek köszönhetően, egyszerre végzik el az alapozás és a színes festés feladatát.

Egyébként választhatjuk külön az alapozó és a zománcfesték felvitelét is, így az alapozónak köszönhetően tudhatjuk magunk mögött a korróziógátlást. Vannak olyan felületek, amelyekre könnyebb spray segítségével felvinni a festéket. A megfelelő technikával gyorsan haladhatsz, akár a rácsokból álló elemeknél is, amelyek hosszú festegetést tennének szükségessé. A spray nagy előnye az is, hogy a felvitel egyenletesen történik és elkerülhetőek a lecsorgások. Fémfesték beszerzésekor érdemes az online rendelés előnyeit választani. A változatos színek között mindenki rátalálhat az ideális árnyalatra, ami a lefesteni kívánt felület jellegéhez és funkciójához is tökéletesen passzol. Ne feledkezz meg a csiszolásról, az alapok előkészítéséről sem, hiszen ha ezek rendben vannak, akkor a festék is egyenletesen fekszik majd a felületre, ami esztétikai szempontból pozitívumokat hozhat magával!

Az oldal tetejére