Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Glettanyagok, alapvakolatok és habarcsok

Rendezés:

Baumit FinishExpert beltéri vödrös kész glett 0-3mm 20kg

7.800 Ft
Raktáron

A Baumit FinishExpert beltéri glettanyag egy prémium minőségű, felhasználásra kész vödrös glettanyag. Finom szemcsemérete lehetővé teszi a rendkívül sima és egyenletes felület kialakítását. A termék nagyon fehér, így kiválóan alkalmas falak és mennyezetek festés előtti előkészítéséhez. A Baumit FinishExpert megbízható glettanyag, amely segítségével gyorsabb és hatékonyabb a munkavégzés.

Baumit FinishLight bandázsoló glett 18kg

10.400 Ft
Raktáron

A Baumit FinishLight 18kg beltéri glettanyag kitűnő választás a gipszkarton hézagolásához. Ez a felhasználásra kész glettanyag kézzel, géppel és hengerrel is könnyen felhasználható és emellett Q1-től Q4-ig minden rétegben alkalmazható. Kiválóan alkalmas a gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére papír hézagerősítő csíkkal és bandázsoló géppel. Vásárold meg ezt a prémium minőségű glettanyagot, ha egy sokoldalúan felhasználható, megbízható és könnyen kezelhető glettet keresel a beltéri felújításokhoz.

Baumit FinishMax beltéri vödrös kész glett 1-5mm 20kg

7.800 Ft
Raktáron

Ha professzionális minőségű felületet szeretnél belső tereidben, akkor a Baumit FinishMax glettanyag tökéletes választás számodra. Az anyag kitöltő képessége és széleskörű felhasználhatósága miatt könnyedén felhordható, és ideális az alapfelület egyenetlenségeinek eltüntetésére. Használhatod kézzel, géppel vagy hengerrel, és akár üvegszövet-hálóval is beágyazására is alkalmas. Száradás után további rétegeket is felhordhatsz. És ami még fontosabb, az anyag megtakarítja az idődet és a pénzedet, professzionális minőséget érhetsz el vele.

Baumit FinishSuperior beltéri vödrös kész glett 0-2mm 20kg

7.800 Ft
Raktáron
A Baumit FinishSuperior beltéri vödrös kész glettanyag 20kg extra finom szemcsemértenének köszönöhetően, rendkívűl sima felületetet lehet kialakítani vele. A glettanyag gépi, kézi vagy hengereléses felhordásra is alkalmas. Mindezek mellett pedig könnyű csiszolhatóság is jellemzi

Baumit FinishSuperior felhasználásra kész beltéri glettanyag 0,7kg

1.350 Ft
Raktáron
A Baumit FinishSuperior beltéri vödrös kész glettanyag 0,7kg extra finom szemcsemértenének köszönöhetően, rendkívűl sima felületetet lehet kialakítani vele. A glettanyag gépi, kézi vagy hengereléses felhordásra is alkalmas. Mindezek mellett pedig könnyű csiszolhatóság is jellemzi

Baumit FinishSuperior felhasználásra kész beltéri glettanyag 5kg

3.300 Ft
Raktáron
A Baumit FinishSuperior beltéri vödrös kész glettanyag 5 kg extra finom szemcsemértenének köszönöhetően, rendkívűl sima felületetet lehet kialakítani vele. A glettanyag gépi, kézi vagy hengereléses felhordásra is alkalmas. Mindezek mellett pedig könnyű csiszolhatóság is jellemzi

Baumit FinoBello beltéri glettanyag 0-10mm fehér 20kg

6.500 Ft
Raktáron
A Baumit FinoBello zsákos gipszes glettanyag 20 kg-os kiszerelésben kapható, és kiváló minőségű felületkiegyenlítő anyag. A FinoBello megfelelő alkalmazásával egyenletes sima felületeket lehet kialakítani könnyen és hatékonyan. Az anyag gyorsan felhordható és csiszolható, így a felhasználók könnyen és gyorsan dolgozhatnak vele. A Finobello ideális választás a gipszkarton hézagolására és bármilyen olyan felületre, ahol professzionális és kifinomult megjelenést szeretnénk elérni, legyen szó falról vagy mennyezetről.
(1)

Baumit FinoBello beltéri glettanyag 0-10mm fehér 5kg

2.700 Ft
Rendelhető

A Baumit FinoBello beltéri glettanyag 0-10mm fehér 5kg egy kiváló minőségű glettanyag, amely a tökéletes sima felületek létrehozására lett tervezve. Ez az anyag nagyon könnyen felhordható és csiszolható, így a felhasználók nagyon gyorsan és hatékonyan dolgozhatnak vele. A Finobello tökéletes választás gipszkarton hézagolására, és minden olyan helyen, ahol kifinomult és professzionális megjelenést igényelnek a falak vagy a mennyezetek.

Baumit FinoFill beltéri gipszes vastagglett 1-30mm 20kg

6.500 Ft
Raktáron
A Baumit FinoFill beltéri gipszes asóvastagglett 20kg kiváló minőségű vakolat, amely 1-30 mm vastagságban használható. Ideális betonfelületek és durva alapvakolatok kiegyenlítésére, valamint vékonyvakolatként pórusbeton falazatokon. Jól páraáteresztő és alkalmas minden ásványi alapfelületre. Fontos betartani az alapfelület előkészítésének és felhordásának útmutatásait, valamint javasolt a befejező glett-rétegek felvitele a sima felület eléréséhez.

Baumit FinoFill beltéri gipszes vastagglett 1-30mm 5kg

2.700 Ft
Rendelhető

A Baumit FinoFill beltéri gipszes asóvastagglett 5kg kiváló minőségű vakolat, amely 1-30 mm vastagságban használható. Ideális betonfelületek és durva alapvakolatok kiegyenlítésére, valamint vékonyvakolatként pórusbeton falazatokon. Jól páraáteresztő és alkalmas minden ásványi alapfelületre. Fontos betartani az alapfelület előkészítésének és felhordásának útmutatásait, valamint javasolt a befejező glett-rétegek felvitele a sima felület eléréséhez.

Baumit GlemaBrilliant kültéri glettanyag 0-3mm fehér 20kg

6.900 Ft
Rendelhető
Kül- és beltérben egyaránt használható, kézi és gépi felhordású hófehér glettanyag 0-3 mm-es vastagságban.

A legtöbb esetben ezeket a termékeket használják az alapvakolatok felületének finomítására és a festés előkészítésére. A glettanyagok az építészetben alapvető szerepet játszanak a belső felületek kiegyenlítésében és simává tételében. A "glett" kifejezés gyakran összemosódik az "alapvakolat" kifejezéssel, de ezek a termékek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek és más-más célokra használhatóak.

 Glettanyagok vagy alapvakolat?

Az előbbi nagyobb vastagságban alkalmazott vakolatrétegek, amelyek a falazat durva egyenetlenségeit korrigálják és előkészítik a felületet a végső réteg felviteléhez, legyen az glettanyag, vékonyvakolat vagy festék. Az alapvakolatok gyakran durva felületűek és pórusokkal telítettek, így biztosítva a következő réteg megfelelő tapadását.

Ezzel szemben, az utóbbi vékony, sima befejező réteget biztosít, ami előkészíti a felületet a festésre vagy a tapétázásra. A beltéri gipszes változatok például kifejezetten előnyösek a betonfelületek és a durva alapvakolatok kiegyenlítésére. Ezek a glettanyagok 1–30 mm vastagságban használhatóak beltérben, így rendkívül sokoldalúak. Néhány típus a falazatok vékonyvakolataként is alkalmazható, közbenső alapozóréteg nélkül. Ez megkönnyíti a felhasználást és csökkenti az építkezés időtartamát.

A legjobb alapvakolatok jó páraáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy biztosítsák a fal szellőzését és megakadályozzák a penészedést. Ezek a termékek sima, festhető felületet képeznek, ami elősegíti az igényes végeredményt és biztosítja a hosszú élettartamot.

Az oldal tetejére