Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.720 Ft (4.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Baumit
Nem értékelt

A Baumit Sanova MonoTrass páraáteresztő vakolat speciálisan erősen nedves falakhoz készült, magas sótárolással és WTA minősítéssel rendelkezik. A vakolat hatékonyan párologtatja el a falakban felgyülemlett nedvességet, hosszú távon megőrizve az épület esztétikáját és szerkezetét.

Anyagszükséglet kb. 10 - 11 kg/m²/cm

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0400187
Gyártó cikkszám: 153113

A webshopban és az üzletünkben az árak eltérhetnek egymástól!

Nagyobb mennyiségben vásárolna ? Kérjen egyedi projekt ajánlatot!

EGYEDI AJÁNLATOT KÉRE

Előnyök

  • Nedves falazatra

  • Megfelel a WTA irányelveknek

  • Magas páraáteresztőképesség

Baumit Sanova Monotrass légáteresztő alapvakolat 25kg

Kiszerelés
25 kg
5.720 Ft (4.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
A képernyőn vagy nyomtatón megjelenő színek eltérhetnek a valóságtól!

Leírás

A Baumit Sanova MonoTrass vakolat rendkívül hatékony megoldást kínál a nedves, sóterhelt falazatok felújítására. Kiemelkedő tulajdonságai révén ideális választás műemlék jellegű épületek esztétikai megóvásához és hosszú távú védelméhez. Ez a vakolat egyedülálló módon kezeli a nedvesedés és a sókivirágzás keltette kellemetlenségeket. Magas páraáteresztő képessége révén lehetővé teszi a falban felgyülemlett nedvesség elpárologtatását, ezzel hozzájárulva a falazat szárazabbá válásához és a homlokzat hosszú távú egészségéhez. A Sanova MonoTrass vakolat kiválóan alkalmazható mind belső, mind külső felületeken, és rendkívül könnyű kézi vagy gépi feldolgozhatóságot biztosít. Emellett WTA minősítéssel rendelkezik, ami garanciát jelent az alkalmazott termék magas színvonalára és összehangoltságára.

A vakolat lényeges előnye, hogy képes a falazatban lévő nedvességet párologtatni, miközben megbízhatóan megkötik a károsító sókat. Ezáltal nem csupán a homlokzatot óvja a sók káros hatásaitól és a nedvesedés kellemetlen jeleitől, hanem hosszú távon biztosítja az épület esztétikus megjelenését és szerkezeti egészségét. Fontos megjegyezni, hogy a vakolat hatékonysága függ a falazat nedvesség- és sótartalmától. Ennek érdekében szükséges a megfelelő rendszer kiválasztása előtt helyszíni mintavétel és laboratóriumi vizsgálat, hogy a legideálisabb megoldást lehessen ajánlani az adott épület számára.

A Baumit Sanova MonoTrass vakolat nem csupán esztétikailag nyújt megoldást, hanem magas szintű védelmet biztosít a nedvesedés és a sók káros hatásai ellen, hozzájárulva a műemlékek hosszú távú megőrzéséhez és az épületállomány értékeinek megőrzéséhez.

A Sanova rendszer a nedvességgel és sótartalommal terhelt falak problémáira fókuszál. Egységesen és hatékonyan kezeli a nedvesedés okozta kísérő jelenségeket, mint a sókivirágzást vagy a falazat nedvesedését. Különösen értékes a történelmi vagy műemlék jellegű épületek esetében, ahol az idő és nedvesség nyomai évtizedek alatt jelentkeznek. Ez a rendszer nem csupán esztétikai megoldást kínál, hanem egy kifinomult technológiát alkalmaz a nedvesség és sók problémájának hosszú távú kezelésére. A magas légpórustartalom és a csökkentett kapilláris vízfelvétel a rendszer alapját képezi. Ez lehetővé teszi, hogy a vakolat belsejében párolgási zóna alakuljon ki, ahol a nedvesség pára formájában jut el a homlokzati felületre, miközben a sókat a légpórusokban megköti.

Fontos megérteni, hogy bár a Sanova rendszer hatékonyan kezeli a nedvesedés kellemetlen következményeit, például a sókivirágzást, nem szünteti meg magát a nedvesség okát. Ezért a magasabb nedvességtartalmú falak esetén az ideális megoldás a nedvességforrás megszüntetése lehet. A kiválasztásnál a rendszer egy helyszíni mintavétel és laboratóriumi vizsgálat alapján történik, így az egyedi felújítási javaslat a falak konkrét nedvesség- és sótartalmától függ. 

Összességében a Sanova rendszer nem csupán egy vakolat, hanem egy komplex megoldás a nedvesség és sótartalom által érintett falak tartós, esztétikus és hosszú távú kezelésére. Emellett a múlt tiszteletével és az örökségvédelemmel összefonódva, a történelmi jellegű épületek számára is biztosítja a megfelelő védelmet és ápolást.

Bővebb információkért tekintsd meg a termékhez csatolt dokumentumokat 

Kérdésed van ? Szakmai tanácsra van szükséged ? Nem találod amit keresel?
Ebben az esetben fordulj hozzánk bizalommal. Szakertő kollégáink állnak a rendelkezésedre.

info@vitalkolor.hu
+36306110526
Vagy használd a chat modult (jobb alsó sarok)

Paraméterek

Csomagolás Zsák
Tipus Alapvakolat
Csomagolás mennyisége raklapon 48 zsák/raklap = 1200 kg
Besorolás R – CS II az MSZ EN 998-1 szerint
Nyomószilárdság 28 nap után kb. 2.5 N/mm²
μ-érték kb. 12 Porozitás:> 50 %
Légpórus-tartalom kb. 26 - 30 %
Szárazhabarcs sűrűség kb. 1100 - 1200 kg/m³
Hővezetési tényező 0.400 W/mK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére